Installatie

201472418187828

Core Safety installeert uw alarmsysteem en/of camerabeveiliging . Onze installateurs zijn specialisten en  staan garant voor snel en kwalitatief uitstekend werk.

Jablotron alarminstallaties kenmerken zich door gebruikersgemak en kwaliteit. Om dit te onderstrepen is het Jablotron OASIS systeem in Duitsland in de prijzen gevallen als beste alarmsysteem. 

Aritech is een van de weinige fabrikanten die zijn kwaliteit al meer dan 30 jaar op een ongekend niveau weet te houden. Aritech loopt altijd voorop in nieuwe ontwikkelingen en legt de lat alleen maar hoger. Dat geldt ook voor de service. Producten van Aritech worden nog jarenlang geserviced nadat zij uit het assortiment zijn gehaald.

De Hikvision camerasystemen behoren tot de beste van de wereld. Of het nu gaat om full HD camera’s of IP camera’s Hikvision biedt altijd een perfecte oplossing. Daarnaast gebruikt de merken Dahua en AXIS.

Core Safety heeft voor deze producten gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding onverslaanbaar is.

Natuurlijk gebruikt Core Safety ook andere systemen en camera’s indien u dit wenst. Voorop staat dat de producten de kwaliteit hebben die u jarenlang gebruikersgemak garanderen.

Core Safety komt kosteloos bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen maken. Uiteraard is dit voorstel vrijblijvend.

Indien u akkoord gaat spreken wij af wanneer Core Safety komt installeren en indien het geheel is afgerond komen wij persoonlijk opleveren.

Na betaling gaat de garantie in op de alarm en/of camerasystemen.

Op onze camerasystemen geeft Core Safety een garantie van 2 jaar op alarmsystemen 3 jaar. 

Indien u u een onderhoudscontract bij Core Safety afsluit zal uw alarm of camerasysteem  jarenlang zonder problemen functioneren en verlengen wij de garantieperiode.

Kwaliteit tegen een concurrerende prijs? Bel ons voor een afspraak.