Particulier

hikvision-turbo-3

Core Safety is van mening dat u als consument recht heeft op gedegen beveiliging tegen een goede prijs. 

  • Core Safety installeert alarmsystemen en camera’s voor particulieren. Tot onze spijt moeten wij constateren dat de markt overspoeld wordt door aanbieders die het niet zo nauw nemen met garanties en kwaliteit.
  • Wij geven onafhankelijke voorlichting.
  • Wij bieden alarminstallaties en camerasystemen van topmerken,  die altijd worden geleverd met volledige garantie.
  • De mensen die bij u komen zijn specialisten en weten waar ze over praten. Dit komt tot uiting in de snelheid en kwaliteit van onze installatiewerkzaamheden en  uiteindelijk in de prijs.
  • Gebruikersgemak en goede uitleg zijn van groot belang. Bij Core Safety is dit vanzelfsprekend.
  • De  alarmsystemen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit. Onze  camera’s behoren tot de beste van de wereld.
  • Onze after-sales is top. Ook na de installatie staan wij voor u klaar.
  • Toch zult u zien dat de prijs die u betaald bij Core Safety zeer concurrerend is.

Particuliere Referenties

0002624_hikvision-ds-2cd2332-i-3megapixel-ip-camera-28mm-4mm-6mm-and-12mm-full-hd-external-dome-cameraBij een familie in Brunssum een prachtig Hikvision cameraset geplaatst. Super beeld. De 4 camera’s zien alles om het vrijstaande huis.  Vrijwel niemand kan het huis ongezien benaderen. Netjes is bedrading en apparatuur weggewerkt. De camera’s zijn live te zien op een scherm in de woonkamer. Daarnaast kan de klant de camera’s zien op zijn laptop en beelden kunnen worden teruggekeken. Op zijn telefoon kan de klant de live beelden op ieder gewenst moment bekijken overal ter wereld. Een tevreden klant die een veilig gevoel overhoudt aan het systeem.

Voorbeeld 2

   

Bij een familie in Voerendaal een volledige beveiliging geplaatst. Het alarm is opgebouwd rondom een Galaxy centrale waarop flitser, sirene, draadloze pirren en deurcontacten zijn geplaatst. Daarnaast zijn in de parkachtige tuin een aantal beams geplaatst die een alarm geven indien het huis wordt benaderd.

hikvision-productsDe klant heeft ervoor gekozen om een 8 tal camera’s rondom het huis te plaatsen zodat er een totaaloverzicht is wie het huis benaderd. Dit wordt versterkt door een aantal Led lampen met bewegingssensoren. Weinig verbruik maximaal licht.

Zowel het alarm als ook de camera’s worden doorgestuurd een alarmcentrale. Het systeem wordt gecomplementeerd door alarmknoppen en makkelijke afstandsbedieningen voor de klant.

   

 

       

 

Voorbeeld 3

  In een vrijstaand huis in Heerlen een Jablotron alarmsysteem geplaatst. Omdat er en honden en katten zijn is hier voor een oplossing gekozen zonder bewegingssensoren, maar met deurcontacten en glasbreukmelders. Middels een afstandbediening kan het systeem kan het systeem worden in en uitgeschakeld. De kinderen hebben een zgn. Tag die zij alleen maar voor het bedieningspaneel hoeven te houden om het alarm uit te schakelen als vader en moeder niet thuis zijn. Gemak dient de mens. Daarnaast zijn een 2 tal camera’s geplaatst die de kwetsbare voorkant van het huis in de gaten houden.  Topbeeld ook op de telefoon en uitstekende beveiliging.

 

 
     jablotron_oasis_ja-81e-rgb_1          

 

Voorbeeld 4

  Deze familie wilde perfecte kwaliteit tegen een goed prijs. Core Safety heeft hier een IP set van Hikvision geïnstalleerd. HD kwaliteit. De beelden worden via een HDMI  uitgang op televisie geprojecteerd. Daarnaast kunnen de beelden wereldwijd op de laptop worden bekeken en terug worden gekeken. Op de Iphone worden via een App de beelden live worden gezien ook als men op vakantie is. 

 thumb_600x600_2035

 
     

 

Voorbeeld 5

  Er gebeurde van alles bij deze familie in Hoensbroek. Het raam werd ingegooid de wagen bekrast. In overleg met de klant heeft Core Safety een Hikvision camerasysteem geïnstalleerd. De familie kan nu echt alles zien. Wie er aan de voordeur staat. De wagen en omgeving zijn uitstekend in beeld maar ook de deuren van de achtertuin waar ook de praktijk is en achter in de tuin is alles uitstekend in beeld.

 

 
     
 jablotron